Blog

Binecuvantarea casei si a familiei

„Binecuvântarea casei” aduce pace și armonie în orice cămin. Orice credincios a auzit cel puțin o dată despre aceste versuri, sub forma unei rugăciuni, de slăvire a lui Dumnezeu, cel care rezolvă problemele familiale, dar și problemele în cuplu.

De obicei, binecuvântarea casei se găsește sub forma unei plăcuțe din lemn sau ceramica, de diferite dimensiuni. Dacă mărimea nu este atât de relevantă, mesajul transmis are o anumită încărcătură emoțională și afectivă care contribuie la armonia casei.

Această plăcuță cu binecuvântarea casei se găsește, în general, la biserici, dar și în stațiunile montane, la suveniruri, sau chiar și online. ”Binecuvântarea casei” este sub forma unei rugăciuni, de mulțumire și slăvire a lui Dumnezeu, care întotdeauna elimină energia negativă și aduce pace și liniște în casa oricărui credincios.

”BINECUVÂNTAREA CASEI. Unde-i credință, acolo e iubire. Unde-i iubire, acolo e pace. Unde-i pace, acolo e Binecuvântare. Unde-i Binecuvântare, acolo e Dumnezeu. Unde-i Dumnezeu… Acolo lipsă nu e” – binecuvântarea casei.

Indiferent de materialul sau mărimea plăcuței sau a candelei, această rugăciune este cheia rezolvării tuturor neînțelegerilor dintre persoanele care locuiesc sub același acoperiș.

Mai nou, ”Binecuvântarea casei” se imprimă și direct pe perete, de obicei la intrare, cu rol decorativ, dar se găsește și sub formă de cană, care poate fi un cadou însemnat care, de fiecare dată când îl vei vedea, îți va aminti care sunt principalele valori pe care orice locuință trebuie să le aibă.

Mesajul motivațional transformă orice casă în ”acasă”, iar credincioșii sunt păziți de apariția certurilor neînsemnate care, de multe ori, pot destrăma familia.

Sursa: spynews.ro

Alte articole asemanatoare

Leave a Comment